Tarieven

Bruiloft

Het is dan eindelijk zover: Jullie gaan trouwen! Jullie steken maanden in de voorbereidingen van deze onvergetelijke dag! Je zult op die dag stralen in de mooiste kleren. Het is de dag van de meest exclusieve belofte die je ooit zult doen. Maar ook een dag van delen, genieten en vooral feesten samen met de mensen waarvan jullie houden. Veel keuzes zullen jullie tijdens de voorbereidingen maken; wat doen we wel en wat toch maar niet... Maar 1 ding staat als een paal boven water: Al die mooie momenten moeten worden gefotografeerd!

 
Het basistarief voor een bruidsreportage is €1099,- voor 6 uur.  Daarvoor krijgen jullie: een enthousiaste fotograaf:-), een gezellig kennismakingsgesprek, binnen 48 uur na de bruiloft 5 foto's om je profielfoto's bij te werken:-) en te delen bijvoorbeeld op Facebook, een luxe usb verpakking. Ook krijgen jullie een online privépagina op mijn website! Twee weken na jullie bruiloft plaats ik daar een selectie van de mooiste foto's van jullie trouwdag.

Trouwen jullie met een klein gezelschap en hebben jullie maar een aantal uur fotografie nodig? Leuk! Ik maak graag een passende offerte voor jullie.

Een impressie van de feestavond kunnen jullie erbij boeken voor €275,-. Een populaire boeking! Na alle officiële momenten is dit hét moment om helemaal te ontspannen. Misschien hebben jullie weken geoefend op de openingsdans. Ik leg dit graag voor jullie vast!

In overleg is er heel veel mogelijk, voel je vrij om te vragen. Met veel plezier maak ik ook voor jullie een trouwalbum. Er is keuze tussen een leren of linnen album. De prijs voor een album begint bij €350,-. Ook is er de mogelijkheid om ouderalbums te bestellen.

Ik wil graag meer info. Vraag gratis de brochure aan

 

Pakket I

€1099,-

Een gezellig kennismakingsgesprek

6 uur fotografie

Minimaal 300 foto's

Luxe houten USB-stick

Privé online gallery

Mini album 20 x 15

Pakket II

€1499,-

Een gezellig kennismakingsgesprek

8 uur fotografie

Minimaal 350 foto's

Luxe houten USB-stick

Privé online gallery

Album Premium 25 x 25 24 spreads

Pakket III

€1799,-

Een gezellig kennismakingsgesprek

10 uur fotografie

Minimaal 400 foto's

Luxe linnen USB doosje

Privé online gallery

Album Premium 30 x 30 30 spreads

Zwangerschap en baby

Jullie zijn in verwachting of nog mooier: de kleine is inmiddels geboren! Gefeliciteerd! Het zijn van die momenten waarvan je achteraf denkt: “Waar is de tijd gebleven?!” Het is daarom onzettend waardevol om deze momenten van zuiver geluk vast te leggen. Of ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor een babyshower of kraambezoek? Tip: geef een cadeaubon voor een zwangerschapsshoot of een babyshoot! Wij maken er een leuk pakketje van!

Een zwangerschapsshoot is €165,- 

Een babyshoot waar de trotste ouders, broertjes of zusjes natuurlijk ook in figureren is €185,-

Een combinatie van deze twee bied ik aan voor €275,- 

Je kunt deze foto’s natuurlijk ook gebruiken voor het geboortekaartje of de aankondiging van de babyshower of het kraamfeest!

Vanwege het Coronavirus bied ik ook raamshoots aan. Vanachter het raam of in de tuin leg ik jullie keintje vast als herinnering van deze tijd.

Een raamshoot is €119,-

Boek hier jullie zwangerschapsshoot, raamshoot of babyshoot!

Familie of vriendenshoot

Zo'n shoot is het perfecte familiecadeau. Leuk om je ouders mee te verrassen, of om aan opa en oma te geven die 40 jaar getrouwd zijn. Een kinderfeestje, een vrijgezellenfeest of gewoon zomaar een shoot met je vriendinnen of gezin. Of hoe leuk is het om een fotoshoot- of album cadeau te doen aan die speciale persoon in jouw leven?! Ik help je er graag bij. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Vanwege het Coronavirus mag ik alleen gezinnen fotograferen.

Een gezinsshoot is €195,-

Boek hier jullie gezinsshoot!

Love

Jullie zijn tot over je oren verliefd! Dat wil je misschien wel aan iedereen laten zien, of je wilt samen later met plezier op die momenten kunnen terugkijken. Wat jullie motivatie dan ook is: we gaan er een sprankelend moment van maken!

Trouwens ook superleuk om cadeau te geven aan je vriend of vriendin in de vorm van een cadeaubon. Of wat dacht je van een huwelijksaanzoek? Genoeg mogelijkheden.

 Een loveshoot is €165,-

In combinatie met een bruidsreportage geldt voor een loveshoot het tarief van €95,- jullie kunnen deze foto's dan gebruiken voor jullie trouwkaart- of site etc.

Boek hier jullie loveshoot!

Natuurlijk zijn er veel meer gelegenheden te bedenken waarbij goede fotografie gewenst is. Van een professionele profielfoto tot kwalitatieve beelden voor op je website of folder. Mail gerust voor meer informatie.

Bovenstaande tarieven zijn incl. reiskosten in een straal van 20 km. vanaf Naaldwijk.
Daarbuiten wordt er €0,25 per km. in rekening gebracht.