Over mij

Leuk je te ontmoeten

Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! Ik ben het gezicht van Martha Bruin Fotografie. Mijn passie is het vastleggen van emotie. De camera maar ook mijn piano zijn daarbij onmisbaar. Ik heb jaren met veel plezier als bloemist gewerkt. Maar mijn hart ging nòg sneller kloppen van fotograferen. Ik doe niets liever en heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Even wat kort over mijzelf; ik ben in de winter van 1982 geboren in een liefdevol tuindersgezin, getrouwd met mijn grote liefde en mama van Luuk, Loïs en Siem. Ik woon in Naaldwijk en geniet van familie en vrienden om mij heen. Ik hou van lekker koken, samen eten, wijn, de natuur, wandelen, creatief bezig zijn en samen muziek maken. Een aantal keer per jaar mag ik rouw- en trouwdiensten begeleiden op de piano, dit doe ik met veel passie en plezier!

Er zijn zoveel momenten in een leven die het verdienen om op terug te kijken. Door te spelen met licht, vorm, kleur, structuur en verhoudingen leg ik de focus op jouw/jullie mooiste momenten. Ik vind het iedere keer weer ontzettend bijzonder om misschien bij één van de jullie belangrijkste momenten van jullie leven aanwezig te zijn.

Ik houd ervan om een ontspannen sfeer te laten ontstaan zodat een ieder zich op zijn gemak voelt. Zo ontstaan de spontane situaties die de werkelijke emotie van het moment tot uiting brengen. Ook al vind je het spannend, je mag zijn wie je bent. En dat wil ik vastleggen. Als jij jezelf kunt zijn, maak ik het perfecte plaatje!


Dat moment te vangen is wat mij drijft; het draait namelijk om jou. Leuk om je te ontmoeten voor mijn camera! Ik zie ernaar uit!

Over mij

Volg mij

Instagram

@marthabruinfotografie