Terugblik 2017……..op naar 2018!

Met dankbaarheid kijk ik terug op 2017, het startjaar van Martha Bruin Fotografie! In het voorjaar kwam mijn site online en maakte ik de stap naar social media. Dat was voor mij helemaal nieuw en best wel even wennen. Op 20 juni 2017 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kon het avontuur beginnen:-). Ik werd onderneemster en eerlijk gezegd vond ik dat best spannend. Maar het is zo leuk!

Er volgde een droomstart; de gezinnen die ik mocht vastleggen, de vele ritjes naar het strand om te shooten, zoveel lieve kinderen, de knuistjes van een pasgeborene, de mooie zwangere buiken, de prachtige bruidsparen, de verliefde stelletjes, jubileums, mooie bedrijven en hun producten en nog veel meer. Wat heb ik ervan genoten!

Maar ik heb dit jaar ook veel geleerd. Ik nam deel aan een workshop bij ByDianne en aan de workshop Bruidsfotografie met styled shoot van Pure Liefde Fotografie en Emma vd Schelde. Verder heb ik veel ondernemersvaardigheden opgedaan. Waar ik ook erg veel aan heb gehad is de samenwerking met andere fotografen en creatief ondernemers. Heerlijk om samen te sparren.

Als je terugkijkt op een jaar zie je wat goed gegaan is maar natuurlijk ook wat minder goed ging. En daar leer je van. Een leerdoel voor 2018 is het effectief inzetten van mijn beschikbare tijd. Daar liep ik nog weleens tegenaan, maar mijn lieve man en 3 schatten van kinderen geven mij gelukkig erg veel energie!

Het nieuwe jaar trap ik af met de challenge “Ondernemen met focus” van The Confetti Collective  en nog meer leuke activiteiten.

Ik zie uit naar het komende jaar, met de bruiloften, de mini fotosessies op 3 februari 2018 en andere shoots die alweer geboekt zijn. Ik heb er heel veel zin in en hou ervan om mensen te ontmoeten. Bedankt voor jullie vertrouwen het afgelopen jaar. Door jullie kan ik mijn bedrijf laten groeien en daar ben ik dankbaar voor. Ik wens jullie een gezond, mooi en liefdevol 2018 toe! Wie weet zie ik jullie volgend jaar door mijn lens:-)

“Als je je rijk wilt voelen, denk dan aan alle dingen die je hebt en niet te koop zijn!”

Volg mij

Instagram

@marthabruinfotografie