Ruben & Romée

 De trouwdag van Ruben en Romée is alweer een jaar geleden. Eveline liep die dag gezellig met mij mee als second shooter. Ze startte in Rijnsburg bij Romeé terwijl ik het aankleedmoment van Ruben fotografeerde. Het zonnetje kwam al mooi achter de wolken vandaan. Ruben werd aangekleed door zijn zus Annemarie. Het was een gezellige start van de dag. Samen met Rosanne (videograaf) reden we naar Rijnsburg waar Romee al in alle spanning op Ruben wachtte. Maar wat was het ook een gaaf moment toen Romee zich eerst aan haar vader liet zien. Pff, daar waren eerste de tranen al. Mooi hoor! En weet je; Ruben had een geheim voor Romee bewaard. Zij had haar wens uitgesproken voor een “groen” pak. Dat leek haar zo gaaf. Dus Ruben had een mooi pak uitgezocht bij Only for men. Maar wat ze niet wist is dat hij stiekem 2 pakken had gekocht! Het “gewone” blauwe pak had hij in de kast gehangen met “per ongeluk” de rits van de hoes een stukje open. Zo had Romee (tot haar grote teleurstelling:-)) gezien dat hij voor een blauw pak was gegaan. Bij de first look waren er dan ook dikke tranen bij het zien van Ruben in een heel tof groen pak! Haar grote wens!  En wisten jullie al dat Romee heel creatief is? Check de foto’s, want alles op de dag was zo mooi versierd. De locatie, het huis, de auto. Alles was voorzien van een persoonlijk tintje:-) Romee had zelfs haar eigen bruidsboeket en de corsages gemaakt, met een stukje stof van haar jurk erin verwerkt. Zo leuk hé. Ook op de feestlocatie Boerderij Burgersdijk was alles op en top versierd! De locatie gaf een dag daarvoor de gelegenheid om de locatie te versieren. Een top samenwerking!

Na de first look gingen we naar het Valkenburgse meer voor een toffe shoot. Er was een prachtige lucht met wolken, zon, wind maar ook een beetje regen. Super ingrediënten voor toffe foto’s. Voordat Ruben en Romee naar de Lier vertrokken lunchten we in het Kraaiennest waar we ook nog wat mooie foto’s hebben gemaakt. Het burgerlijk huwelijk, de kerkdienst en het feest waren allemaal in de Lier op 1 locatie georganiseerd, heel fijn! En wist je dat de vader van Romee voor dat uurtje buitengewoon trouwambtenaar was? Bijzonder! Na het burgerlijk huwelijk was er de trouwdienst waarin (schoon) zussen en een neefje de band vormden. Mooi om dit zo te kunnen vieren, rekening houdende met de Corona maatregelen. Na de inzegening was het tijd voor een lekker bakkie koffie en natuurlijk een stukje bruidstaart. Brownies en Downies uit Katwijk was present met hun gave foodtruck én met een meterslange tafel met de “bruidstaart” erop. Wat een geweldig idee! De sfeer was relax en de kids konden zich prima vermaken met de oud hollandse spelen en het verrassingstasje voor ieder kind. Eveline en ik gingen na de heerlijke BBQ met een voldaan gevoel naar huis. Van zulke dagen krijg ik niet genoeg, vier de liefde!

Jurk: De Bruidshoek // Schoenen: Rainbow club // Pak: Only for men // Locatie: Boerderij Burgersdijk // Taart koffie foodtruck: Brownies en Downies Katwijk // Trouwkaart: Cottonbird // DJ: Sol events // BBQ: Jeroen Vijverberg // IJs: I Fiori

Volg mij

Instagram

@marthabruinfotografie